Drie mensen in Run for KiKa shirts vrolijk rennend door een park op een zomerse dag. Drie mensen in Run for KiKa shirts vrolijk rennend door een park op een zomerse dag.


Utrecht

Máximapark

26 september 2021Drie mensen in Run for KiKa shirts vrolijk rennend door een park op een zomerse dag. Drie mensen in Run for KiKa shirts vrolijk rennend door een park op een zomerse dag.
Utrecht

Máximapark


26 september 2021Nederland beweegt voor KiKa

Op 26 september beweegt héél Nederland voor KiKa. Jij ook? Ren 5, 10 KM of doe mee aan de KidsRun van 1 KM in het Máximapark in Utrecht.  

De harde realiteit is dat 25% van de kinderen met de diagnose kinderkanker niet geneest. Dat moet anders en daarom dagen wij héél Nederland uit om in beweging te komen in de strijd tegen kinderkanker. 🧡

Kies de afstand die bij jou past en schrijf je nu in, want er is een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Kom in beweging en haal zoveel mogelijk sponsorgeld op in de strijd tegen kinderkanker!

Nederland beweegt voor KiKa

Op 26 september beweegt héél Nederland voor KiKa. Jij ook? Ren 5, 10 KM of doe mee aan de KidsRun van 1 KMin het Máximapark in Utrecht.  

25% van de kinderen met de diagnose kinderkanker geneest niet. Dat moet anders en daarom dagen wij héél Nederland uit om in beweging te komen in de strijd tegen kinderkanker. 🧡

Kies de afstand die bij jou past en schrijf je nu in, want er is een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar OP=OP.
Routes 5 km, 10 km en KidsRun 1 km Routes 5 km, 10 km en KidsRun 1 km

Utrecht - Máximapark

Ren mee op locatie op zondagmiddag (+/- 13.00- 16.00 uur onder voorbehoud) en kies de afstand die bij jou past. Er is een route van 5 en 10 kilometer door het Máximapark in Utrecht. Daarnaast is er ook een KidsRun van 1 kilometer.

Utrecht - Máximapark

Ren mee op locatie op zondagmiddag (+/- 13.00- 16.00 uur onder voorbehoud) en kies de afstand die bij jou past. Er is een route van 5 en 10 kilometer door het Máximapark in Utrecht. Daarnaast is er ook een KidsRun van 1 kilometer.
Starttijden 10 KM: 13.00 uur | 5 KM: 13.15 uur | KidsRun: 15.00 uur
Deelname voor volwassenen kost €25,- en voor de KidsRun €20,-
Ontvang een leuke goodiebag op locatie inclusief medaille
Maak een verschil en beleef een fantastische dag voor KiKa

Meedoen als bedrijf?

Helpen als vrijwillger?

Hoe werkt het?

Wat kost het om mee te doen?
Deelname aan Nederland beweegt voor KiKa op locatie kost voor volwassenen €25,- en voor de KidsRun €20,- . Schrijf je nu in en daag vrienden, familie en collega's uit om samen mee te doen.
Is er een minimum sponsorbedrag?
Er is geen minimum sponsorbedrag, maar we dagen jou uit om zoveel mogelijk gesponsorde kilometers te bewegen en daarmee geld op te halen voor onderzoek naar kinderkanker.

Ga naar je eigen sponsorpagina en deel je sponsorverzoek onder vrienden, familie en collega's. Zamel jij meer dan €95 in? Fantastisch! Jij ontvangt een digitale goodiebag met leuke kortingsacties!
Hoe maak ik kans op leuke prijzen?
Tijdens Nederland beweegt voor KiKa maakt iedereen kans op leuke prijzen. Zamel jij meer dan € 95 in? Dan ontvang jij een digitale goodiebag met interessante kortingsacties. Meer winacties? Houd je mail en onze social media in de gaten! 
Moet ik testen voor toegang?
We volgen de regels van het RIVM omtrent de toegang tot het evenement. Op dit moment zou dat betekenen dat je op 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgt:

  1. Vaccinatiebewijs: volledige coronavaccinatie met bijbehorende QR code in de Coronacheck-app
  2. Herstelbewijs: Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona
  3. Testbewijs: Een negatieve testuitslag dan minder dan 40 uur voor het evenement

We volgen richtlijnen omtrent evenementen nauwgezet en passen indien nodig de toegangsregels aan. 
Welke afstand moet ik lopen?
De uitdaging is om zoveel mogelijk gesponsorde kilometers te bewegen. Op welke manier en welke afstand je beweegt bepaal je helemaal zelf. Upload je route via updates op je profielpagina en deel op social media om aan iedereen te laten zien hoeveel kilometer jij al hebt bewogen.
Is er deze editie ook een GOLDRUNNER shirt?
Jazeker, deze 1e editie van Nederland beweegt voor KiKa kan je een Goldrunner shirt verdienen. Er zijn verschillende vereisten voor volwassen deelnemers en deelnemers aan de KidsRun. 

  • Minimale sponsorbedrag KidsRun deelnemer is €350,-
  • Minimale sponsorbedrag volwassen deelnemer is €750,-

Voldoe jij hieraan dan ontvang jij op 26 september in Utrecht van ons het speciale GOLDRUNNER shirt. 
Wat is de route?
De route en het startpunt bepaal jij helemaal zelf. Stippel nu je eigen routes uit vanuit huis en plan in wanneer jij gaat lopen!
Wat gebeurt er met het sponsorgeld?
De opbrengsten van Nederland beweegt voor KiKa gaan naar Stichting Kinderen Kankervrij. Hiermee financiert KiKa onderzoek naar behandeling en medicijnen voor kinderen met kanker. KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Lees hier meer over KiKa.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen