Drie mensen in Run for KiKa shirts vrolijk rennend door een park op een zomerse dag. Drie mensen in Run for KiKa shirts vrolijk rennend door een park op een zomerse dag.


Vanuit huis


26 september 2021Drie mensen in Run for KiKa shirts vrolijk rennend door een park op een zomerse dag. Drie mensen in Run for KiKa shirts vrolijk rennend door een park op een zomerse dag.

Vanuit huis


26 september 2021


Nederland beweegt voor KiKa

Op 26 september beweegt héél Nederland voor KiKa. Jij ook? Jij bepaalt op welke manier je dat doet. Wandel, ren of fiets vanuit huis zoveel mogelijke gesponsorde kilometers en maak impact! 🚶‍♀️🏃‍♂️🚴‍♀️

De harde realiteit is dat 25% van de kinderen met de diagnose kinderkanker niet geneest. Dat moet anders en daarom dagen wij héél Nederland uit om in beweging te komen in de strijd tegen kinderkanker. 🧡

Bepaal op welke manier je in beweging komt en kies de afstand die bij jou past. Stippel je route uit, haal zoveel mogelijk sponsorgeld op en geef kinderen met kanker een toekomst!

Nederland beweegt voor KiKa

Op 26 september beweegt héél Nederland voor KiKa. Jij bepaalt op welke manier je dat doet. Wandel, ren of fiets vanuit huis zoveel mogelijke gesponsorde kilometers en maak impact! 🚶‍♀️🏃‍♂️🚴‍♀️

25% van de kinderen met de diagnose kinderkanker geneest niet. Dat moet anders en daarom dagen wij héél Nederland uit om in beweging te komen in de strijd tegen kinderkanker. 🧡

Kies jouw eigen sport

Kies jouw eigen sport

Wandel icon Wandel icon
Wandel 
5, 10 KM of die afstand die bij je past
Ren 
5, 10 KM of die afstand die bij je past
Fiets
zoveel mogelijk gesponsorde kilometers
Fiets icon Fiets icon

Wandel

5, 10 KM of de afstand die bij je past.

Ren

5, 10 KM of de afstand die bij je past.

Fiets

zoveel mogelijk gesponsorde kilometers.

Hoe werkt het?

Wat kost het om mee te doen?
Deelname vanuit huis aan Nederland beweegt voor KiKa is gratis. Schrijf je nu gratis in en daag vrienden, familie en collega's uit om samen mee te doen. Kies jouw sport en afstand en help mee in de strijd tegen kinderkanker.
Is er een minimum sponsorbedrag?
Er is geen minimum sponsorbedrag, maar we dagen jou uit om zoveel mogelijk gesponsorde kilometers te bewegen en daarmee geld op te halen voor onderzoek naar kinderkanker.

Ga naar je eigen sponsorpagina en deel je sponsorverzoek onder vrienden, familie en collega's. Zamel jij meer dan €95 in? Fantastisch! Jij ontvangt een digitale goodiebag met leuke kortingsacties!
Hoe maak ik kans op leuke prijzen?
Tijdens Nederland beweegt voor KiKa maakt iedereen kans op leuke prijzen. Zamel jij meer dan € 95 in? Dan ontvang jij een digitale goodiebag met interessante kortingsacties. Meer winacties? Houd je mail en onze social media in de gaten! 
Welke afstand moet ik minimaal bewegen?
De uitdaging is om zoveel mogelijk gesponsorde kilometers te bewegen. Maar op welke manier en welke afstand je beweegt bepaal je helemaal zelf. Upload je route via updates op je profielpagina en deel op social media om aan iedereen te laten zien hoeveel kilometer jij al hebt bewogen.
Wat is de route?
De route en het startpunt bepaal jij helemaal zelf. Je mag elke app gebruiken om je route uit te stippelen. Upload je route via updates op je profielpagina en deel op social media om aan iedereen te laten zien hoeveel kilometer jij hebt bewogen.
Wat is de route?
De route en het startpunt bepaal jij helemaal zelf. Stippel nu je eigen routes uit vanuit huis en plan in wanneer jij gaat lopen!
Wat gebeurt er met het sponsorgeld?
De opbrengsten van Nederland beweegt voor KiKa gaan naar Stichting Kinderen Kankervrij. Hiermee financiert KiKa onderzoek naar behandeling en medicijnen voor kinderen met kanker. KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Lees hier meer over KiKa.

Meedoen als bedrijf?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen